Drzno k rešitvam.

O nas

ATEU je najbolj kvalificiran urbanistični biro v Sloveniji.

Opravljamo najbolj celovite urbanistične rešitve v Sloveniji, s sedmimi veljavnimi licencami, s področja urejanja urbanističnih postopkov, ocenjevanja, nadzora in cenitve nepremičnin. Drzno gremo, v najbolj zahtevne rešitve. 

ATEU je prvi in edini urbanistični biro v Sloveniji z licenco RICS.

RICS je svetovno cenjena institucija, ki postavlja merila za strokovnost, kvalifikacije in standarde na področju zemljišč, lastnine, infrastrukture in gradnje, z misijo spodbujanja pozitivnih sprememb v teh sektorjih.

Premikajo nas najtežji izzivi pri vodenju upravnih postopkov.

Naš namen je naprednim podjetjem ustvarjati nove možnosti pri urejanju upravnih postopkov za širitev poslovanja in razvoj posla. Na najvišjem možnem nivoju. Največ znanja in izkušenj imamo s proizvodnimi in logističnimi podjetji.

Smo urbanistični forenziki.

Smo specialisti za upravne postopke proizvodnih, logističnih podjetij in drugih razvojnih podjetij, ki načrtujejo gradnjo, prodajo ali nakup nove nepremičnine, zemljišča ali infrastrukture. Smo tisti, ki vas vodimo čez transformacijo prostora. Skrbimo, da se vse potrebno zloži na svoje mesto, da lahko greste hitro in z najmanjšimi tveganji naprej pri postopkih urejanja prostora. O tem tudi izobražujemo.

Vizija ATEU: Razmišljamo drzno.

Naša vizija je vplivati na družbo in dobro počutje pri delu. Vidimo jasne rešitve pri tem kako naj prostor služi ljudem pri doseganju njihovih ciljev. Verjamemo, da se na inovativen in ustvarjalni način da zadržati otroke v šoli, odrasle pri delu in mlade v državi, da bodo delovali v progresivnem in zdravem delovnem okolju. To imamo v mislih, ko vodimo postopke za podjetja. Drzno v rešitve. 

Razmišljajte o nas kot o ustvarjalni delavnici.

Misija podjetja ATEU d.o.o. je ustvarjati nove prostore za poslovanje proizvodnim, logističnim in drugim naprednim podjetjem, kljub oviram, na poti pridobivanja upravnih dovoljenj. Razmišljajte o nas kot o ustvarjalni delavnici, ne klasičnem urbanističnem ali arhitekturnem biroju.

Naša največja vrlina je natančno sestavljanje.

+ radovednost
+ izvirni primeri
+ ustvarjalni odnosi
+ povezovalna komunikacija
= zadovoljstvo strank.

Sem Andreja Borštnar, ustanoviteljica ATEU d.o.o. in raziskovalka prostorske ureditve.

Moja glavna vrlina je, da znam iz množice najtežjih problemov izluščiti jasne prostorske rešitve. Stranke zame pravijo, da sem drzna pri iskanju rešitev in delu. Ne delujem sama, za mano stoji izjemna ekipa.

Moje vodilo:

Niso pomembni objekti, ki jih zgradimo, da bi jih zanamci občudovali. Te bo porušil čas. Niso pomembni tehnološki dosežki in znanstvena odkritja. Ta bodo že jutri zastarala. Štejejo vrednote, ki jih zapustimo in ki odgovorijo na vprašanje: Bodo te za naše otroke pomenile začetek vzpona ali padca? To vodilo me spremlja tudi pri načrtovanju poslovnih prostorov.

Si upate razmišljati drzno?

Pozitivna pričanja zadovoljnih naročnikov in naročnic:

Zakaj izbrati nas?

Smo prvi in edini, s pridobljeno licenco MRICS v Sloveniji in tem delu Evrope.

Odgovorni vodja projekta in nadzorniki za zahtevne objekte. Številka licence: ZAPS PA 1606

Ocenjevalci vrednosti nepremičnin. Številka licence: SIR E-00171

Sodni izvedenci za arhitekturo, podpodročje urbanizem

Neodvisni strokovnjaki za energetske izkaznice. Številka licence: MZI 211

NPK vodja projekta

Nosilci standardov za projektante

Ponosni člani mednarodne podjetniške skupine BNI

Mediji o nas