Niso pomembni objekti, ki jih zgradimo, da bi jih zanamci občudovali.Te bo porušil čas.Niso pomembni tehnološki dosežki in znanstvena odkritja.Ta bodo že jutri zastarala.Štejejo vrednote, ki jih zapustimo in ki odgovorijo na vprašanjeBodo te za naše otroke pomenile začetek vzpona ali padca?

O NAS

S STROKOVNOSTJO IN IZKUŠNJAMI NA PODROČJU ARHITEKTURE IN GRADBENEGA INŽENIRINGA NA PRVO MESTO POSTAVLJAMO ŽELJE NAROČNIKOV, JIH VODIMO IN JIM SVETUJEMO, KAKO DO NEPREMIČNIN, KI BODO FUNKCIONALNE, ESTETSKE IN LASTNIKOM V PONOS.

Bogate izkušnje že vrsto let nabiramo v Sloveniji in v tujini. Odlikuje nas vsestranskost in iznajdljivost, saj kljub izzivom, ki so del vsakega projekta, vselej dostavimo dogovorjeno in navdušimo naročnika.

Vrednote ATEU so strokovnost, skrbnost, realnost, empatičnost. Smo zelo iskreni, kreativni in inovativni. Zaupanje naših strank je za nas izredno pomembno. Vodi nas preprostost forme in procesov.

Vizija je razumeti svoje naročnike, njihove potrebe, želje in omejitve. Varno jih popeljemo do njihove nepremičnine, da jo lahko nato uporabljajo skladno z njihovimi potrebami in željami. Pri svojem delu smo strokovni, skrbni, realistični in empatični. Cilje dosegamo tudi s pomočjo naše inovativnosti in kreativnosti. Predvsem nam nikoli ne zmanjka zagona in idej.

Naše poslanstvo je širiti zavest o pomenu prostora, njegovih učinkih na nas, njegovih vrednotah ter o trajnostni in ekonomični rabi našega okolja. Prihodnjim generacijam želimo zapustiti urejeno, funkcionalno in premišljeno oblikovano življenjsko okolje in odnos ter znanje za prepoznavanje vrednosti takšnega okolja.

Smo vaša prava izbira zanesljivega in strokovnega partnerja pri vaših gradbenih in nepremičninskih projektih.

STRANKE O NAS
“Z ATEU smo sodelovali na projektu EOL – Energetska prenova Ljubljane, in sicer na energetski sanaciji Vrtca Jelka, enota Jelka. Projektantka Andreja se je ves čas priprave in izvedbe projekta aktivno vključevala in reševala detajle skupaj z naročnikom in izvajalcem. Odzivnost projektantke nam je v času gradnje veliko pomenila.”
Darko Markovič,
Resalta d. o. o.
“S podjetjem ATEU sodelujemo že več let, saj so zelo odzivni, strokovni in korektni pri izvedbi podpornih storitev naše nepremičninske agencije. Za nas izdelujejo energetske izkaznice ter preverbe specifičnih nepremičnin pred prodajo. “
Urška Podhraški,
DOM REAL d. o. o.
“Naše podjetje je s kvalitetnim delom pri preverjanju stanja nepremičnin, pripravo prodajnih brošur, vsemi malimi dodatnimi uslugami in ažurnim poslovanjem, ki jih nudi in izvaja podjetje ATEU, več kot zadovoljno.”
Barbara Kokalj,
TJASA PLUS d. o. o.
“Posvet z arhitektko Andrejo nam je zelo koristil, saj smo se na podlagi tega odločili za cenitev posameznega stanovanja v hiši. Cenitev je bila izvedena profesionalno in v dogovorjenem roku. Vse prostore so premerili in izdali tržno zanimiv dokument cenitve. Vsi lastniki nepremičnine smo zadovoljni, saj nam koristi pri oddaji v najem in pri prodaji nepremičnine. Pri prodajnih ogledih nepremičnine je poročilo cenitve pohvalila tudi arhitektka.”

Vračamo družbi

Smo redni donatorji sredstev organizacijam, ki opravljajo družbeno koristna dela: Rdeči noski, Zavod za kulturo Mostnica, Župnišče Sostro, material za razne srečelove ipd. Poleg donacij v vrtcih in nižjih razredih osnovnih šol organiziramo brezplačne predstavitve odgovornega oblikovanja prostora, ki potekajo skozi igro otrok. To nas izredno izpopolnjuje in navdušuje, saj vedno dobimo polno energije s strani malih nadobudnežev in na novo prevrednotimo ponotranjene teze, kot na primer “Zakaj mora biti v prostoru red?”

Skrbimo za varstvo okolja že s pametnim projektiranjem in z ekonomično rabo papirja. Naše arhiviranje je izključno digitalno.