Skip to main content
Referenceupravni postopki

Industrijski objekt Koščak

By 21.02.2018November 30th, 2018No Comments

Podatki o objektu

Objekt: Industrijski objekt
Poseg: novogradnja
Investitor: Koščak Šentrupert d.o.o.
Avtor arhitekture: Andreja Borštnar, u.d.i.a.
Lokacija: OC Šentrupert
Leto priprave projekta: 2012
Faza: PGD
Nosilec reference: Andreja Borštnar (preko Inpro22 d.o.o.)
– načrt arhitekture

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Opis projekta

Predviden objekt je lociran znotraj nove obrtne cone Šentrupert. Namenjen je ključavničarstvu oziroma izdelovanju in predelavi izdelkov iz žice.
Prvotno je bil objekt zasnovan iz jeklene skeletne konstrukcije, sedaj se pripravlja sprememba gradbenega dovoljenja za betonsko konstrukcijo. S to spremembo bo investitor pridobil predvsem na večji odprti površini v proizvodnem delu, kjer so bili prej moteče postavljeni jekleni stebri. V manjšem delu objekta bodo garderobe in pisarne v dveh nadstropjih, v večjem delu bo pa prostorna proizvodna hala.
Objekt se bo predvidoma ogreval na toplotno črpalko z nizkotemperaturnim režimom delovanja preko talnega gretja.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]